Disclaimer

Prijsinformatie, technische gegevens en website inhoud

De inhoud van deze site voldoet aan de internationale normen. Daarom kunnen de vermelde specificaties en/of uitvoeringen kleine afwijkingen vertonen met de modellen die gelden voor Nederland. Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan Moteo Nederland BV, importeur van Tomos voertuigen, geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden van de informatie in welke aard dan ook. Aan de informatie op onze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Moteo Nederland BV kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor foutief weergeven van prijzen of kleuren. Moteo Nederland BV behoudt zich het recht voor om prijzen, kleuren en specificaties te wijzigen. Weergegeven prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief rijklaar- en kentekenkosten. Gehele of gedeeltelijke nadruk in welke vorm dan ook is verboden zonder schriftelijke toestemming van Moteo Nederland BV.

Moteo Nederland BV verzamelt uitsluitend informatie die op vrijwillige basis door bezoekers op onze website wordt verstrekt. Wij verkrijgen die informatie bijvoorbeeld van bezoekers die zich voor bepaalde onderdelen van de website willen registreren. Wanneer een bezoeker ons informatie verstrekt, gebruiken we deze uitsluitend voor het doel dat de betrokkene ermee beoogt. Moteo Nederland BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de gevraagde service zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Moteo Nederland BV zal uw gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw vraag. Verder zullen wij uw gegevens niet aan derden verstrekken tenzij dit wettelijk verplicht is. Onze werknemers zijn verplicht de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Moteo Nederland BV verzamelt en verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • het toesturen van nieuwsbrieven en/of om u te informeren over interessante aanbiedingen;
  • het doen van persoonlijke aanbiedingen op basis van eerdere aankopen;
  • het analyseren, onderhouden en/of optimaliseren van de website;
  • het uitvoeren van marktonderzoek en samenstellen van managementinformatie ten behoeve van product- en dienstontwikkeling.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden bewaard in een centrale databank. Deze databank is slechts toegankelijk voor bevoegde werknemers.